Une fille parisienne en République Dominicaine

Sophie

Sophie

Rólam

2018. november 21. - sophielaloux

Üdvözöllek az blogomon!

Ezt az oldalt azért hoztam létre, hogy átmentsem azokat az egy évvel ezelőtt írt és publikált cikkeimet, melyek már sikert arattak egy másik befutott blogon, Index megjelenéssel és több ezres olvasottsággal. Ott még mindig megtalálhatóak, viszont én szerettem volna átmenteni a kedvenceimet egy olyan helyre, ami csak az enyém, hogy később is megtaláljam majd őket, és megmutathassam a kisfiamnak.

Sokan jeleztetek vissza, hogy mennyire örültetek a kismamás írásaimnak, mennyi erőt merítettetek a "Ne félj" sorozatomból, és milyen jó volt olvasni Dominikáról, mert szinte már ott éreztétek magatokat. És hogy írjak még, még, még. Köszönöm ezeket a visszajelzéseket! Ahogy azt is, hogy ennyien bátorítottatok, hogy csináljak végre egy saját oldalt, ahová összegyűjthetem az eddig megjelent írásaimat, és publikálhatom az újakat. Így a teljesség igénye nélkül igyekszem majd nap mint nap frissítgetni és töltögetni ide a régebbieket, és ha az időm engedi és elfog az ihlet, írni, írni, írni. :)

Nemsokára pedig költözünk vissza a Dominikai Köztársaságba, ahonnan folytatom a kalandjainkat, viszont azt már egy új felületen ---> backtotheparadise.blog.hu, ugyanakkor egy travel family vlogba is belevágunk, amit pedig majd a YouTube-on követhettek nyomon.

 

Még egyszer köszönöm, hogy olvastok, és hogy vagytok! <3

 

Sophie xx

 

A bejegyzés trackback címe:

https://sophielaloux.blog.hu/api/trackback/id/tr614386060
süti beállítások módosítása